Erotisch verhaal: ‘Hij pakt mijn billen beet en bepaalt het tempo’

Erotisch verhaal: ‘Hij pakt mijn billen beet en bepaalt het tempo’

June 22, 2021 0 By Dillion Harper

Iedere week op VIVA.nl: een erotisch verhaal, opgebiecht door een VIVA-lezeres. Deze week: spontane seks met een vreemde.
‘Het is maandag heel vroeg in de ochtend, als ik thuiskom van een dolle avond in de club. Terwijl ik de taxi uitstap, stopt er een Volkswagen Caddy met bedrijfslogo in de straat. Er stapt een man uit en terwijl ik naar de voordeur loop, hebben we oogcontact. Ik voel me meteen aangetrokken tot deze man. Hij is lang van postuur, heeft lichte ogen en donkerblond haar. Hmmm…. misschien is het de alcohol van de vele cocktails die mij overmoedig maakt. Ik betrap mezelf op een ondeugende fantasie over hem. Ik begroet hem met ‘goedemorgen’ en ik krijg een opgewekte ‘goedemorgen’ terug. Ik probeer me te focussen op het vinden van mijn sleutels, die vermoedelijk ergens onder in mijn tasje zitten. ‘Zo! Wilde nacht gehad?’ grapt hij. Ik knik en zo onhandig als ik ben, valt alles uit mijn tas.

Hij komt naar mij toegelopen, helpt me de spullen op te rapen en geeft me mijn sleutels. Terwijl ik de sleutels aanpak raken onze handen elkaar net iets te lang aan. Hij kijkt recht in mijn ogen en ik voel me week worden. Ik kan er nog net ‘koffie?’ uitkramen en hij accepteert mijn aanbod. Daar zitten we dan, aan de keukentafel met de koffie. Leuke gesprekken gaan over in ondeugende gesprekken. Ineens staat hij op en uit reflex sta ik ook op. Met zijn grote handen tilt hij me op, ik sla mijn armen en benen om hem heen en hij duwt me tegen de muur. Ik trek zijn shirt uit en onthul een heerlijk lichaam. We beginnen hevig te zoenen: vurig, hard en geil. Ik voel zijn lul dwars door zijn broek harder worden.